Mutlaka Oku !!

Değerli internet platformum okuyucuları lütfen sitemizde bulunan reklamlara bir kere tıklayarak bizede yardımda bulunabilirsiniz. Biz sizden çok bir şey istemiyoruz sadece sayfanın altında üstünde olan reklamlara 1 defa tıklayın açılan sayfayıda kapatabilirsiniz.Tıkladığınız reklamlar virüs değildir. Bilgisiyarınıza yada telefonunuza hiçbir türlü zarar vermez sadece biz o reklamlardan sizin tıklamalarınızla kazanç sağlıyoruz onu da çok görmeyiniz !! İyi günler

link kısaltarak para kazanmak cok kolay


Merhabalar,
Bildiğiniz adf.ly, lincut gibi sitelerin aksine bu site hiçbir ülke farketmeden 1000 tıklamaya 1€ veriyor, ve ödemeler ayda bir değil, yeterli meblaya ulaştığınız her an yapılabiliyor. Ödeme alt limiti 15€.(korkmayın aşagıda bot var ama iyice okuyun)

Siteye öncelikle aşağıdaki linkden üye oluyorsunuz. yukarıdaki link benim referans linkimdir, isterseniz refsiz de üye olabilirsiniz fakat bana yardımcı olmak istiyorsanız refli linkten üye olun lütfen. 


Şimdi gelelim neden bu kadar az para veriyor sorusuna. Evet az para veriyor ama jingling'den yaptığınız için banlanmıyorsunuz. Bu da garanti para anlamına geliyor. Yani diğer link kısaltma sitelerinde bu botu kullanırsanız kesinlikle ban yiyorsunuz.


Tıkla Siteye Git
Tıkla Botu İndir

BOT KULLANMAYI BİLMİYORSANIZ KONU LİNKİ : TIKLA GİT
Sonraki
« Prev Post
Önceki
Next Post »

1 yorum:

yorum yapmak için tıkla
berkant
9 Şubat 2016 06:34 ×

kardeş linkten üye oldum hatta botada baktım güzel bi konu olmuş eline sağlık şimdilik 7 tlye yakın bi para kastım Allah razı olsun güzel bi ste olmuş

Hoşgeldin berkant Yorumun İçin Teşekkür Ederiz -İNTERNETPLATFORMUM
Cevapla
avatar
admin
Yorumun için teşekkürler